U bent nu hier: Home » Gelderland

Psycholoog Gelderland (3)

Hieronder vindt u een overzicht van alle psychologen in Gelderland. Voor een overzicht van psychologen per plaats in de provincie Gelderland, ga naar psychologen Gelderland. Of ga naar direct contact met psychologen om via één e-mail in contact te komen met meerdere psychologen tegelijk.

«« « 1 2 3 4 5 » »»

Psychologiepraktijk Balans-Training, Psychologen en EFT therapie Arnhem

Millweg 16, 6844 GR Arnhem (Gelderland)
Tel: 026-8449592, Fax: -, KvK: 09201883
Hoe je je voelt bepaalt de kwaliteit van je leven. Voel je je slecht door
onrust van binnen, gejaagdheid, angst of zelfs paniek en chronische pijn? Wil je je VRIJ voelen en elke dag kunnen GENIETEN? Stuur me een email of bel me, dan kijk ik samen met jou hoe ik je kan begeleiden naar een leven in balans, zodat je leven weer leuk wordt!

Als Psycholoog in mijn praktijk Balans-Training in Arnhem-Zuid ben ik gespecialiseerd in snelwerkende hulp bij stress en spanning als gevolg van angst, paniek, relatieproblemen, burnout, depressie, trauma, ADHD en lichamelijke klachten zoals chronische pijn, hoofdpijn, migraine en moeheid. In 5 tot 10 sessies ervaar je meer ontspanning, inzichten, nieuwe keuzemogelijkheden en rust in je relatie zodat stress minder vat op je heeft.

Ik ben Steven de Nie, psycholoog in Arnhem. Mijn persoonlijke missie is jou te begeleiden naar een onbezorgd leven in emotionele vrijheid. In psychologiepraktijk Balans-Training in Arnhem-Zuid zet ik al mijn ervaring en kennis als psycholoog in om jou bij te staan in het herstellen van jouw persoonlijke balans. Veel ervaring heb ik met therapie bij problemen zoals angst, relatieproblemen, faalangst, burnout, depressie, sociale angst en fobie. Ook als je last hebt van chronische pijn kun je zonder medicijnen al veel bereiken!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Psychologiepraktijk Balans-Training, Psychologen en EFT therapie Arnhem

Ambra Psychologiepraktijk

Nieuwe Markt 12, 6511 XK Nijmegen (Gelderland)
Tel: 06-83253767, Fax: -, KvK: 091959020000
Het aanbieden van een (relatief) kortdurend en veelal klachtgericht
ondersteunend en structurerend contact binnen de eerstelijnspsychologische zorg.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Ambra Psychologiepraktijk

Psychologenpraktijk Mens en Focus

Dominicanenstraat 91, 6521 KB Nijmegen (Gelderland)
Tel: 0634985888, Fax: -, KvK: 51724707
Psychologenpraktijk Mens en Focus is een eerste lijnspraktijk gericht op
behandeling van psychische klachten, partner en relatietherapie en coaching. De werkwijze is voornamelijk vanuit een cognitief gedragstherapeutisch kader, aangevuld met oplossingsgerichte technieken en indien nodig wordt gebruik gemaakt van EMDR. Dit betekent een kortdurende klachtgerichte benadering waarbij wordt stilgestaan bij eventuele patronen die mogelijk in uw leven terugkeren en die u wil doorbreken. De visie van de praktijk is doelgericht en met een duidelijke focus en persoonlijke benadering.
De praktijk is telefonisch te bereiken en daarnaast kunt u zich aanmelden via de website.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Psychologenpraktijk Mens en Focus

W-Cure BV

Veritasweg 5a, 6661 PJ Oosterbeek (Gelderland)
Tel: 026-33 90 604, Fax: 0317-351 494, KvK: 09181451
W-Cure is een psychologie- en psychotherapiepraktijk waar u terecht kunt
voor eerste- en tweedelijns psychologische behandeling.

U kunt zich bij ons aanmelden wanneer u last heeft van bijvoorbeeld somberheid, depressies, dwangklachten, overspannenheid, burn-out, lage zelfwaardering en assertiviteitsproblemen, angst- en stemmingsstoornissen, psychische problemen rondom werk of studie, relatieproblemen of verwerking van ingrijpende gebeurtenissen.

De kwaliteit van de behandeling staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar een optimale cliëntvriendelijkheid, kennen een korte wachttijd, hebben avondspreekuren en kunnen zo nodig dagelijks overleggen met o.a. uw huisarts, bedrijfsarts of andere verwijzers.

Onze behandelaars hebben zich gespecialiseerd en gekwalificeerd met alle door de overheid erkende registraties.

Specialisaties
Onze behandelwijze is m.n. gericht op klachtenreductie, werkhervatting en uitvalpreventie. Wij zijn gespecialiseerd in eerste-en tweedelijns psychologie zoals cognitieve gedragstherapie, psychotherapie, groepstherapie, traumabehandeling met EMDR techniek, partner-relatietherapie, arbeidsreïntegratie en mobiliteit. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor psychologische zorg voor kinderen en mediation.

W-Cure richt zich via haar businesspartner Iwema Consultancy BV op consultancy, ziektepreventie voor werknemers, 24-uurs opvang bij calamiteiten en nazorg voor slachtoffers met een landelijke dekking, mede door freelancers in verschillende steden in Nederland. Daarnaast verzorgt W-Cure via Iwema Consultancy coachingstrajecten, begeleiding van veranderingstrajecten, arbeidsreïntegratie en psychologische expertises.

Registraties & Lidmaatschappen
Onze medewerkers hebben de volgende kwalificaties en/of registraties:
Klinisch psycholoog
Psychotherapeut
Eerstelijns-psycholoog
GZ-psycholoog
Psycholoog van Arbeid en Gezondheid
Arbeid en Organisatiepsycholoog
Cognitief Gedragstherapeut
Cognitief Gedragstherapeutisch Medewerker
Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
Supervisor en Coach
Mediator
Orthopedagoog

BIG-geregistreerd
NIP-geregistreerd
NVVP-geregistreerd
VGCT-geregistreerd
NMI-geregistreerd
LVSC-geregistreerd
NVO-geregistreerd

Aanmelding
Via het aanmeldingsformulier op www.wcure.nl kunt u zichzelf 24 uur per dag, 7 dagen per week aanmelden voor uw eerste afspraak. Indien u alle gegevens ingevuld heeft en wij deze ontvangen hebben, krijgt u van ons een telefonische uitnodiging voor een intakegesprek. Hiervan krijgt u een schriftelijke bevestiging.

Tegelijkertijd ontvangt u van ons een intakeformulier met het verzoek deze binnen enkele dagen ingevuld te retourneren. Dit formulier helpt ons om een goed zicht te krijgen op (het ontstaan van) uw klachten en daar een adequate behandeling op in te stellen.

De ingevulde en geretourneerde vragenlijst wordt gelezen en beoordeeld door onze Klinisch Psychologen / Psychotherapeuten. Zij zijn hierdoor in staat een goede indicatie te stellen voor een adequaat behandeltraject.

Het intakegesprek wat hier op volgt, heeft u met één van onze behandelaren welke in beginsel ook uw vaste behandelaar blijft in het verdere behandeltraject. De intake en de vervolgafspraken duren ¾ uur.

Uiteraard kunt u zichzelf ook telefonisch aanmelden op 026 – 339 06 04 van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 13.00 uur en van 14.00 – 17.00 uur.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › W-Cure BV

Kindertherapie Valeska Hoondert

Bachstraat 7, 6521 EH Nijmegen (Gelderland)
Tel: 06-31504963, Fax: -, KvK: 51901757
In mijn Praktijk voor Ontwikkelingspsychologie en Integratieve
Kindertherapie bied ik hulp aan kinderen met problemen op emotioneel, sociaal en gedragsmatig gebied, en hun ouders. Ook bedoelt voor kinderen die willen leren omgaan met een bepaalde eigenschap (bv hoogbegaafdheid, dyslexie, ADHD). Ik richt me op de kwaliteiten en de belevingswereld van het kind en ik ga uit van de kracht en wijsheid van het kind. Mijn specialiteit is hooggevoeligheid,faalangst,en psychosomatische klachten.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Kindertherapie Valeska Hoondert

Praktijk voor Zelfbewustwording

De Zandakkers 12, 6674 DJ Herveld (Gelderland)
Tel: 06-41503137, Fax: nvt, KvK: 09199936
mindfulness

lichaamsgericht
ontspanning
spirituele begeleiding
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Praktijk voor Zelfbewustwording

Bewogen Beweging

Rietgrachtstraat 41-11, 6828 KB Arnhem (Gelderland)
Tel: 0648958038, Fax: -, KvK: 09199221
Training Coaching Loopbaan/levensloopbegeleiding Arbeidshulpverlening

Thema's binnen de begeleiding/ coaching/ hulpverlening
- Hoe vind ik weer meer bezieling in mijn werk/leven
- Ik ben afgeknapt op mijn werk/hoe ga ik dat anders doen
- Hoe kies ik mijn eigen weg in leven en werk
- Ik heb psychische klachten en wil toch graag aan de slag. Waar kan ik rekening mee houden, hoe kies ik, hoe ga ik met mijn klachten om?
- Ook thema's als afscheid nemen van mijn werk ed komen aan bod.
Werkwijze: Oplossingsgericht;daarnaast werk ik veelal met mindfullnes en energetische oefeningen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Bewogen Beweging

Heelios

Jan Willem Passtraat 21, 6525 CM Nijmegen (Gelderland)
Tel: 06-12229500, Fax: -, KvK: 52302768
Integratieve therapie kan je helpen om weer op eigen kracht de draad van je
leven op te pakken. Belangrijk uitgangspunt hierbij is dat jij zelf alle antwoorden in je draagt, dat je weet wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken, ook al ervaar je dat op dit moment mogelijk niet. Tijdens de therapie onderzoeken we wat er precies aan de hand is en wat er nodig is om weer zelf verder te kunnen.

Er wordt gewerkt met eigentijdse vormen van psychotherapie, die een belangrijke plaats hebben verworven in de integratieve stroming binnen de psychotherapie. In deze integratieve benadering wordt uitgegaan van de ondeelbaarheid van lichaam en geest. De mogelijkheden van verschillende moderne therapieën worden samengesmolten in behandelmethoden voor kortdurende therapie, bedoeld voor de behandeling van eigentijdse klachten van psychische en psychosomatische aard. Veelal duurt een traject vijf tot vijftien gesprekken.

De therapeutische werkwijzen bestaan uit explorerende gesprekken, aangevuld met oefeningen gericht op ontspanning of het veranderen van patronen en bijvoorbeeld het werken met trance of imaginaties. Methoden uit de NLP, RET, Gestalttherapie, hypnotherapie, cognitieve therapie of transpersoonlijke therapie worden eventueel in het behandelplan geïntegreerd.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Heelios

Heddeke Douwes, psycholoog & coach

Toernooiveld 110, 6525 EC Nijmegen (Gelderland)
Tel: 06-10141549, Fax: -, KvK: 52380238
Individuele en relatietherapie

Coaching bij werkgerelateerde vraagstukken
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Heddeke Douwes, psycholoog & coach

Psychologiepraktijk drs. Winfried Cornielje

Industriestraat 4b, 7041 GD S Heerenberg (Gelderland)
Tel: 06 42929227, Fax: -, KvK: -
Psychologische adviesgesprekken, lichaamsgerichte
behandeling/Energie-psychologie/EFT/, Touch for Health, hypno-therapie, mediation.

Vergoeding van consulten is vaak mogelijk indien een aanvullende zorgverzekering is afgesloten.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Psychologiepraktijk drs. Winfried Cornielje

«« « 1 2 3 4 5 » »»
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy