U bent nu hier: Home » Limburg » Venlo » Relatiebalans

Relatiebalans

Kaldenkerkerweg 15
5913 AB Venlo (Limburg)
Tel: 030 - 310 00 78
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › Relatiebalans Coaching & relatietherapie voor een relatie in balans. Elke relatie wordt op de proef gesteld

Vroeger of later ontstaan er scheurtjes in die band die ooit onlosmakelijk leek. Langdurige irritaties of ruzies kunnen het gevolg zijn. Tot u, in het ergste geval, wellicht overweegt uit elkaar te gaan. In dat stadium, en liefst nog eerder, is het goed met coaching en relatietherapie te beginnen. Elke relatie is te redden.

Wat kunt u van uw coach verwachten? Allereerst dat zij onbevooroordeeld, objectief en neutraal luistert. Ze zal niet oordelen, maar u vanuit haar opleiding en ervaring informatie feedback geven. De coach helpt u om uw persoonlijke kracht te (her)ontdekken en op een goede manier in te gaan zetten.

Onze werkwijze:

stap 1: probleemverheldering en doelstelling

Tijdens de intake-sessies zal de coach u vragen waarmee ze u kan helpen, tegen welke problemen u aan loopt en wat u met het coachingstraject wil bereiken. De GZ-psychologe drs. Liselotte Visser stelt in overleg met u (via mail en/of telefoon) en de relatiecoach een diagnose en behandelplan op.

Stap 2: plan van aanpak en werkboek

Naar aanleiding van de probleemstelling en doelen wordt het persoonlijke werkboek samengesteld met de aandachtspunten die voor uw traject gelden. In het werkboek staan huiswerkopdrachten waar u alleen of samen mee aan de slag gaat om uw inzicht en vaardigheden te vergroten.

Stap 3: naar de toekomst

De consolidatie- en evaluatiesessies zijn erop gericht de leerpunten op een rijtje te zetten en een plan van aanpak voor de toekomst te maken. Het gaat er niet alleen om dat u uw huidige problemen aanpakt, maar ook dat u een handvat heeft om eventuele toekomstige problemen te voorkomen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy