U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Schoorl » Psycholoog Bloem

Psycholoog Bloem

Valkenlaan 2
1871 AV Schoorl (Noord-Holland)
Tel: 0637345296
Fax: -
KvK: 37164354
Afbeelding › Psycholoog Bloem Graag loop ik een stukje met je mee als je wat meer inspiratie kunt gebruiken in je leven. We kijken samen naar hoe er ruimte en vrijheid kan komen, zodat je weer kan leven ‘Wie je Werkelijk Bent’ (en altijd al geweest bent). Je dromen, kwaliteiten en passies kunnen vast een afstofbeurt gebruiken!

Mijn achtergrond is Psychologie. Vanaf 2010 heb ik mijn eigen praktijk. Ik heb veel ervaring opgedaan in het ontdekken en gaan leven van wat er in je verscholen blijft en deel dit graag met je.

De natuur, kunst en spiritualiteit zijn belangrijke inspiratiebronnen voor me, dat herken je vast. Het wordt ook vaak vergeten daar genoeg tijd voor te maken. In deze tijd waarbij alles sneller lijkt te gaan is het een uitdaging om Rust, Stilte en een Gezonde ‘Lifestyle’ te ontwikkelen of te behouden.
Met alle aandacht voor mijn cliënten, luister ik naar wat hen beweegt en waar ze in vastlopen. Samen zoeken we naar hoe je weer ontspannen kunt in wie je Bent, van Nature.

Mijn kennis, ervaring en intuïtie maken dat ik heel helder kan kijken naar de vragen van mijn cliënten. De klik tussen mijn cliënt en mij is de chemie waarop we tot een wondertje kunnen komen met elkaar. Ik leer ook altijd weer van de mensen die ik ontmoet, de wisselwerking maakt dat mijn werk zo fijn is.

Wandelcoaching, is een manier om door beweging en contact met de natuur makkelijk tot de essentie van je vraag te komen. Het geeft een verfrist gevoel als we het volle leven dan weer instappen!

Therapie, vanuit mijn praktijkruimte, waar je helemaal tot rust kan komen en opladen aan een verhelderend gesprek.

SPECIALISATIES: inspiratiecoaching, vrouwenhulpverlening, hoog gevoeligheid, rouw, lichte depressie, levensvragen, burn-out, mindfulness, meditatie, healthy-lifestyle, etc.

Lees verder op mijn sites waar ook 'Inspiratie om te Floreren' blogs te vinden zijn. Of mail je vraag, je krijgt altijd antwoord en het is vrijblijvend en gratis.

'Levenskunstenaar Zijn door Leefkunst' dat kan ik je Leren, :-)
Diensten: inspiratiecoaching, burn-out, hooggevoeligheid, mindfulness, meditatie, healthy-lifestyle, holistische blik, levensvragen, rouw, vrouwenhulpverlening, lichte depressie, wandelcoaching
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
U dient naar dit bedrijf toe te komen.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy