U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Rotterdam » Gestaltpraktijk Alma Koric

Gestaltpraktijk Alma Koric

Varnasingel 610
3067 EZ Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 0639404204
Fax: -
KvK: 62175734
Afbeelding › Gestaltpraktijk Alma Koric Met mijn achtergrond in twee verschillende culturen heb ik het voordeel om scherp een cultuuraspect te belichten, wat vaak onzichtbaar blijft en onbewust vaak voor veel misverstanden, onbegrip en vooroordelen zorgt. Ik werk volgens gestaltvisie. Gestalt psychotherapie komt voort uit de humanistische psychologie, en is een ervaringsgerichte therapie. Gestalt psychotherapie is de therapie van hier-en-nu. Ons vertrekpunt is het heden en alles wat daarin leeft, niet het verleden. Bijvoorbeeld de ‘angst’ voor de toekomst of het ‘verdriet’ over het verleden zijn in het ‘hier en nu’ aanwezig. Je kunt de toekomst niet oplossen en het verleden niet veranderen, maar de ‘emoties’ die toekomst of verleden bij je oproepen zijn ‘hier en nu’ aanwezig en die kun je alleen ‘hier en nu’ aanpakken.

Volgens de gestaltbenadering ervaren wij als mensen psychische problemen wanneer het contact met onze omgeving verstoord is en wij niet in staat zijn om dat te herstellen. Deze opvatting is anders dan die van de meeste psychotherapieën die psychische problemen zien als een verstoring van het geestelijk evenwicht.
Diensten: gestalt psychotherapie, relatietherapie, identiteitsproblemen, stress, depressie, burn-out, psycholoog, rouwververking, coaching, traumaverwerking
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy