U bent nu hier: Home » Gelderland » Harderwijk

Psycholoog Harderwijk

Hieronder vindt u een overzicht van alle psychologen in Harderwijk. Voor een overzicht van psychologen in de provincie Gelderland, ga naar psycholoog Gelderland. Of ga naar direct contact met psychologen om via één e-mail in contact te komen met meerdere psychologen tegelijk.

1

Oerpaarden

Drielandendreef 264, 3845 CH Harderwijk (Gelderland)
Tel: -, Fax: -, KvK: -
"Bij Oerpaarden staat de verbinding tussen mens en dier centraal

Healing voor paarden en andere (huis)dieren. Healing helpt om het zelfgenezend vermogen te activeren en helpt het lichaam om zichzelf weer in balans te brengen en blokkades op te heffen. Dit gebeurt op zowel fysiek, mentaal als emotioneel gebied. Healing is een goede aanvulling op andere behandelingen. Als aanvulling op de behandeling kan een persoonlijke bloesemremedie worden samengesteld.
Workshop ervaringsgericht leren met behulp van paarden. Workshops om dieper in contact te komen met paarden en meer te leren over je eigen lichaamstaal en die van het paard. Leer om zonder dwang vanuit samenwerking met een paard kan spelen. Ontdek wat de paarden naar jou toe spiegelen en hoe ze jou kunnen helpen om als persoon te groeien. De workshops zijn zowel voor kinderen en volwassenen. "
Diensten: healing dieren, workshops ervaringsgericht leren mbv paarden
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Oerpaarden

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy