U bent nu hier: Home » Limburg » Sittard

Psycholoog Sittard

Hieronder vindt u een overzicht van alle psychologen in Sittard. Voor een overzicht van psychologen in de provincie Limburg, ga naar psycholoog Limburg. Of ga naar direct contact met psychologen om via één e-mail in contact te komen met meerdere psychologen tegelijk.

1

Amplitia

Gouverneur van Hövellstraat 12, 6131 KD Sittard (Limburg)
Tel: 06-50254500, Fax: -, KvK: 74331906
Wij streven naar duurzame inzetbaarheid door samen een nieuwe balans aan te
brengen tussen energiegevers en energielekken. We verbeteren de verbinding tussen de individuele drijfveren en de dagelijkse bezigheden van medewerkers, leidinggevenden en teams. Hierbij maken wij gebruik van kennis en tools uit onder andere de positieve psychologie en positieve gezondheid gekoppeld aan bedrijfskundige inzichten uit de praktijk.

Met behulp van nieuwe inzichten ontstaat bewustwording over de aansturing van gedrag en de effecten hiervan in het dagelijks leven. Als het onbewuste eenmaal op tafel ligt, kan de ontstane beslisruimte gebruikt worden om keuzes te maken voor een gebalanceerde inzet van competenties. De laatste stap is dan nog om die keuzes om te zetten in actie door er onder eigen regie verantwoordelijk voor te nemen.

Op die manier kan een medewerker in zijn kracht functioneren, dus beter resultaat leveren en belangrijker nog: deze prestaties onder alle omstandigheden volhouden.

De werkgever profiteert ook mee van deze investering door een hogere productiviteit, een lager verzuim en een lager verloop, maar vooral meer ervaren werkgeluk.

Deze win-win heet amplitie.

Amplitia | Maak werk van evenwicht
Arbeids- & Organisatiepsychologie, Positieve psychologie,
Belasting/belastbaarheid, Oorsprong van gedrag/Gedragstherapie, (Neuro)psychologisch onderzoek, Angst/fobie, Burn-out/stress, Energie, Schuldgevoel, Onbewuste drijfveren
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Amplitia

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy