U bent nu hier: Home » Limburg » Sittard » Amplitia

Amplitia

Gouverneur van Hövellstraat 12
6131 KD Sittard (Limburg)
Tel: 06-50254500
Fax: -
KvK: 74331906
Afbeelding › Amplitia Wij streven naar duurzame inzetbaarheid door samen een nieuwe balans aan te brengen tussen energiegevers en energielekken. We verbeteren de verbinding tussen de individuele drijfveren en de dagelijkse bezigheden van medewerkers, leidinggevenden en teams. Hierbij maken wij gebruik van kennis en tools uit onder andere de positieve psychologie en positieve gezondheid gekoppeld aan bedrijfskundige inzichten uit de praktijk.

Met behulp van nieuwe inzichten ontstaat bewustwording over de aansturing van gedrag en de effecten hiervan in het dagelijks leven. Als het onbewuste eenmaal op tafel ligt, kan de ontstane beslisruimte gebruikt worden om keuzes te maken voor een gebalanceerde inzet van competenties. De laatste stap is dan nog om die keuzes om te zetten in actie door er onder eigen regie verantwoordelijk voor te nemen.

Op die manier kan een medewerker in zijn kracht functioneren, dus beter resultaat leveren en belangrijker nog: deze prestaties onder alle omstandigheden volhouden.

De werkgever profiteert ook mee van deze investering door een hogere productiviteit, een lager verzuim en een lager verloop, maar vooral meer ervaren werkgeluk.

Deze win-win heet amplitie.

Amplitia | Maak werk van evenwicht
Diensten: Arbeids- & Organisatiepsychologie, Positieve psychologie, Belasting/belastbaarheid, Oorsprong van gedrag/Gedragstherapie, (Neuro)psychologisch onderzoek, Angst/fobie, Burn-out/stress, Energie, Schuldgevoel, Onbewuste drijfveren
Er wordt gewerkt op afspraak.
Geen introductie video
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy