U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Hillegom

Psycholoog Hillegom

Hieronder vindt u een overzicht van alle psychologen in Hillegom. Voor een overzicht van psychologen in de provincie Zuid-Holland, ga naar psycholoog Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met psychologen om via één e-mail in contact te komen met meerdere psychologen tegelijk.

1

InnerChi - Praktijk voor Psychotherapie, Hypnotherapie en Coaching

Satellietbaan 41-B, 2181 MG Hillegom (Zuid-Holland)
Tel: 06-52606262, Fax: -, KvK: 28095825
innerChi Praktijk voor Psychotherapie, Hypnotherapie en Coaching. Therapie
en coaching zijn beide manieren om aan jezelf te werken. De eerste stap zetten, is soms lastig. Ervaring leert dat nadat je de eerste stap gezet hebt, het eigenlijk heel gewoon is.

Sommige mensen willen met een acuut psychisch vraagstuk aan de gang, andere zien coaching en therapie als een vorm van zelfonderhoud. In beide gevallen neem je zelf initiatief om te zorgen dat de kwaliteit van je leven en je eigen mogelijkheden beter worden.

Door onze ervaringen en belevenissen raken we allemaal wel eens van deze kracht verwijderd. Door coaching en therapie kan dit contact met je innerlijke kracht opnieuw gelegd worden.

Coaching is een vorm van begeleiding die minder diepgaand is dan Analytische Therapie en Hypnotherapie. Zowel bij sport als in het bedrijfsleven is de coach een bekend begrip. De coach begeleidt en ondersteunt de persoon of het team met het doel om de prestatie of het functioneren te verbeteren.

Met Psychotherapie en Hypnotherapie kunnen psychische klachten en zingevings-vraagstukken worden behandeld en aangepakt. Er hoeft dus niet iets ergs aan de hand te zijn om in therapie te gaan. Bij therapie gaan we 'dieper' dan bij coaching waardoor de oorzaak of de bron beter wordt aangepakt.
Burn-out, Somatoforme Onverklaarbare Lichamelijke Klachten (SOLK), Angst,
Paniek, Migraine, Zingeving, Overspannen, Rouwverwerking, Relatietherapie, Trauma
Openingstijden
Maandag: 08:45 - 21:00
Dinsdag: 08:45 - 21:00
Woensdag: 08:45 - 21:00
Donderdag: 08:45 - 21:00
Vrijdag: 08:45 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Andere tijden en dagen zijn mogelijk op afspraak

Sociale media:
Afbeelding › InnerChi - Praktijk voor Psychotherapie, Hypnotherapie en Coaching

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy