U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Hillegom » InnerChi - Praktijk voor Psychotherapie, Hypnotherapie en Coaching

InnerChi - Praktijk voor Psychotherapie, Hypnotherapie en Coaching

Satellietbaan 41-B
2181 MG Hillegom (Zuid-Holland)
Tel: 06-52606262
Fax: -
KvK: 28095825
Afbeelding › InnerChi - Praktijk voor Psychotherapie, Hypnotherapie en Coaching innerChi Praktijk voor Psychotherapie, Hypnotherapie en Coaching. Therapie en coaching zijn beide manieren om aan jezelf te werken. De eerste stap zetten, is soms lastig. Ervaring leert dat nadat je de eerste stap gezet hebt, het eigenlijk heel gewoon is.

Sommige mensen willen met een acuut psychisch vraagstuk aan de gang, andere zien coaching en therapie als een vorm van zelfonderhoud. In beide gevallen neem je zelf initiatief om te zorgen dat de kwaliteit van je leven en je eigen mogelijkheden beter worden.

Door onze ervaringen en belevenissen raken we allemaal wel eens van deze kracht verwijderd. Door coaching en therapie kan dit contact met je innerlijke kracht opnieuw gelegd worden.

Coaching is een vorm van begeleiding die minder diepgaand is dan Analytische Therapie en Hypnotherapie. Zowel bij sport als in het bedrijfsleven is de coach een bekend begrip. De coach begeleidt en ondersteunt de persoon of het team met het doel om de prestatie of het functioneren te verbeteren.

Met Psychotherapie en Hypnotherapie kunnen psychische klachten en zingevings-vraagstukken worden behandeld en aangepakt. Er hoeft dus niet iets ergs aan de hand te zijn om in therapie te gaan. Bij therapie gaan we 'dieper' dan bij coaching waardoor de oorzaak of de bron beter wordt aangepakt.
Diensten: Burn-out, Somatoforme Onverklaarbare Lichamelijke Klachten (SOLK), Angst, Paniek, Migraine, Zingeving, Overspannen, Rouwverwerking, Relatietherapie, Trauma
Openingstijden:
Maandag: 08:45 - 21:00
Dinsdag: 08:45 - 21:00
Woensdag: 08:45 - 21:00
Donderdag: 08:45 - 21:00
Vrijdag: 08:45 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Andere tijden en dagen zijn mogelijk op afspraak

Introductie video onbekend
U dient naar dit bedrijf toe te komen.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy